Els nostres serveis

Adreçat a...

A aquelles persones que senten un profund malestar, amb dificultats per resoldre els seus conflictes, gestionar les seves emocions i relacions amb el seu entorn i que els hi agradaria iniciar un procés de canvi, voluntari, conscient i profund què facilités i millorés  l’assoliment dels seus objectius, els seus desitjos i la gestió de les seves emocions.

A adolescents i infants  amb dificultats per gestionar les seves emocions, conductes, conflictes i aprenentatges.

A aquelles famílies i parelles en conflicte que volen millorar els seus vincles.

Supervisió de professionals i equips.

Infants i joves

La nostra intervenció terapèutica va dirigida a infants i joves, i a les seves famílies, que manifesten dificultats emocionals, d’aprenentatge i d’adaptació en les activitats de la seva vida diària. Tanmateix, tractem les dificultats dels més petits, en el control d’esfínters, terrors nocturns, ansietat de separació i l’acceptació de la norma i límits.

En referència al procés d’aprenentatge, intervenim per millorar l’atenció, la concentració, el vincle amb l’activitat i el grup d’iguals.

Quant als processos d’adopció i acolliment l’atenció està dirigida a millorar la comunicació i la vinculació a les noves realitats a les quals s’enfronten les famílies i els infants.

Adults

Durant el cicle vital, les persones viuen experiències que deixen empremtes tant conscientment com inconscientment de gran rellevància, com són divorcis o separacions, naixement d’un fill, mort d’un ésser estimat, abusos,  acomiadaments, etc. i que poden manifestar-se a través de diferents símptomes com: l’ansietat, la depressió, problemes cutanis, problemes cardíacs, hormonals, disfunció sexual, addiccions, impulsivitat, sentiment de buidor i problemes amb l’alimentació entre d’altres.

Per tal d’atendre aquestes dificultats i tractar la simptomatologia oferim:

  • Teràpia individual
  • Teràpia de parelles
  • Teràpia a famílies

Gent gran

L’envelliment és un procés en el qual intervenen diferents aspectes, com són, els biològics, psicològics, socials i funcionals. Aquests determinen la realitat i vivències de la persona en aquesta etapa de la vida. És un moment vital, on es pot manifestar una major predisposició a tenir sentiments de tristor, soledat, buidor, dol, problemes d’atenció i memòria i pèrdua de mobilitat. Tots ells interfereixen en les activitats diàries de la persona, manifestant-se globalment en una pèrdua d’autonomia, disminució de les ocupacions significatives i dels vincles socials.

Per tal d’acompanyar en aquest procés creiem que la teràpia individual és interessant per poder elaborar la història de vida i treballar el benestar actual i futur.

Assessorament i supervisió d'equips

En l’àmbit laboral esdevenen situacions complexes on les persones, habitualment, desvien la seva atenció de les tasques laborals, focalitzant-la en els conflictes amb els companys, caps, etc.

En aquest sentit oferim supervisions d’equips per tal de millorar els processos, tant de comunicació i relació centrats en la tasca i així millorar la productivitat i el benestar de l’equip i les persones que el conformen.

Educació

Donada la gran complexitat que manifesta l’alumnat en els darrers anys, considerem de gran importància que l’equip docent adquireixi estratègies de comunicació i relació higièniques que potenciïn el treball i la gestió de l’aula.

L’objectiu seria millorar les dinàmiques i la gestió dels alumnes amb situacions complexes i necessitats educatives especials i de les seves famílies. A través de formació específica per l’equip docent en psicopatologia i dinàmiques de grup.

Necessites més informació sobre el nostre servei?  Deixa’ns el teu correu i contactarem el més aviat possible!